Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Doe mij maar diabetes
6 Reviews | Review toevoegen

Over uitdagingen, dromen, angst, frustratie en echte liefde

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Voor veel mensen is het boek "doe mij maar diabetes" een bron der herkenning. Het boek is geschreven door Loes Heijmans-Beek (1983) en beschrijft haar leven vanaf het moment dat zij de diagnose diabetes kreeg op 28 januari 2004. Een dag die haar leven veranderde. Uitdagingen, frustraties, angsten en grote dromen kwamen op haar pad. In dit boek lees je hoe zij hiermee omgaat en krijg je een kijkje in haar leven.

 

Van elk verkocht boek gaat er € 1,- naar het Diabetesfonds, voor verder onderzoek naar de genezing van diabetes!
 

Bekijk hier het preview document
 

‘Een geweldig boek, ik heb het in één ruk uitgelezen. Het geeft een goed beeld van het werkelijke leven met diabetes en gaf me meerdere malen kippenvel.’ Bas van de Goor, Oud Olympisch volleyballer met diabetes type 1 en oprichter van de Bas van de Goor foundation.

 

'Een open en eerlijk boek over de angsten, kwetsbaarheden maar ook de mooie momenten van het leven met diabetes.' Tooske Ragas, Ambassadrice Stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland)

 

‘Wat een leesplezier. Uit het hart geschreven. Lachen, huilen, schreeuwen, fluisteren, pieken, dalen, vreugde en verdriet. Met jouw verhaal geef je enorm veel positieve energie aan andere mensen. Het boek zou verplicht werk moeten worden voor diabetesverpleegkundigen, endocrinologen, diëtisten,  psychologen en alle hulpverleners die weten hoe het moet als diabetes een deel van je leven wordt.’ John van de Boel, diabetesverpleegkundige Laurentius Ziekenhuis Roermond.

 

Nienke's mening: 'Een grote bron van herkenning! Op zo ongeveer de eerste pagina zat ik al met tranen in mijn ogen! Maar ook heel regelmatig kreeg ik een glimlach van herkenning op mijn gezicht: “moet je horen, Tymon (mijn man), dit heb ik precies zo!" Heel fijn om te ervaren dat je niet de enige bent met die uitdagingen, frustraties, angsten en dromen.
 

Auteur: Loes Heijmans-Beek

Uitvoering: Paperback

Omvang: 172 Pagina's

Formaat: 14 x 21 cm

ISBN: 9789491920103

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Anoniem - 27-12-2020 14:27

Het had mijn verhaal kunnen zijn......

Thea - 29-12-2016 18:52

Wat een herkenbaar boek zeg! Heel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben.... En ik ga het zeker aan mensen om me heen laten lezen zodat ze er misschien iets van begrijpen hoe het is om met diabetes te leven.

Josien - 28-08-2015 00:05

Ik ben blij met dit boek en heb het snel uitgelezen. Het is heel herkenbaar wat je erin omschrijft. Tijdens het lezen soms moeten slikken of een traantje weggepinkt. Ook met een grootte glimlach op mijn gezicht gezeten.
Ik ben dankbaar dat jij dit boek hebt geschreven.

Monique - 27-06-2015 21:51

Mooi en herkenbaar boek; met een lach en een traan gelezen.

marit - 01-05-2015 00:02

In een ruk uitgelezen. Veel gehuild. Zo herkenbaar. Ben zo blij met dit boek!

Nienke - 23-04-2015 10:08

Een grote bron van herkenning! Op zo ongeveer de eerste pagina zat ik al met tranen in mijn ogen! Maar ook heel regelmatig kreeg ik een glimlach van herkenning op mijn gezicht: “moet je horen, Tymon (mijn man), dit heb ik precies zo!' Heel fijn om te ervaren dat je niet de enige bent met die uitdagingen, frustraties, angsten en dromen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt

We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord

Laatst bekeken producten
Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.