nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 


Morgen is het precies 4 maanden geleden dat we de webshop Diabetes Feel Goods hebben gelanceerd. Wat op Wereld Diabetes Dag was bedoeld als een “soft opening”, konden we al snel een vliegende start noemen!

Al veel te snel raakte we door onze voorraad tasjes heen en moest er tot 's avonds laat worden geknutseld aan de handgemaakte suikerklontjes. En er ging nog veel meer mis! Zo lukte de eerste betaling direct al niet, lekker dan ;-) en werden de verzendkosten lekker willekeurig bepaald. Maar die “bugs” lijken nu allemaal verholpen, de eerste kinderziektes zijn eruit (al is het nooit perfect...;-)), dus vinden we het toch tijd om deze eerste succesvolle maanden te vieren met een feestelijke feestweek!

 

Daarom hebben we voor de komende week allemaal leuke acties en verrassingen in petto! Wat kan je zoal verwachten? Als start van de week krijg je je verzendkosten kado, we geven kadootjes weg bij bestellingen en verloten via Facebook een ketting en nieuw in ons assortiment; een armband “insulin junky”. Elke dag is er een andere actie, dus houd daarom onze Facebook pagina goed in de gaten, want daar wordt het allemaal op vermeld. 


Nieuwe producten

Misschien heb je het al gezien, maar vanaf de opening is ons assortiment gestaag uitgebreid. 

Zo hebben we een aantal nieuwe dessins voor de diabetes- en OmniPodtas gekregen. Op verzoek hebben we een wat meer 'mannelijke' variant toegevoegd. Een stijlvolle en tijdloze diabetestas, waar al je diabetesbenodigdheden in passen en waar zowel mannen als vrouwen prima mee voor de dag kunnen komen.

 

Ook hebben we nieuwe vrolijke pomptasjes gekregen. Een klein kleurig en functioneel tasje, die je met een lusje aan een riem kan bevestigen. Hij is geschikt voor de meest gangbare insulinepompen. Haal je pomp maar te voorschijn!

 

En...rapapapaaa...rapapaaaa... We hebben heel leuke sieraden toevevoegd, al zeggen we het zelf ;-). De trend van het komende voorjaar en zomer worden de metalen tekstarmbanden. En wij krijgen ze ook! Tekstarmbanden met “insulin junky” en “I run on insulin”. Hoe leuk is het als je met een vette knipoog een beetje awareness voor je diabetes creeert? Ook deze sieraden worden, net als de suikerklontjes ketting, weer met veel liefde met de hand gemaakt.

In ontwikkeling

En er liggen nog heel veel leuke, handige en mooie productideeen op de plank. We bedoelen onder andere de hard cover voor de OmniPod. We gaan er rustig mee door. Ook wij zijn mega-ongeduldig, maar de oude wijsheden leren ons “met kleine stapjes kom je ook vooruit” en daarom...”geduld is een schone zaak” … we houden jullie op de hoogte.

 

Social Media

De meesten van jullie weten wel dat we actief zijn op Facebook. Maar wisten jullie ook dat we actief zijn op Pinterest en Instagram? Op Pinterest zijn diverse inspiratieprikborden van ons te vinden met onder andere handige diabetes producten, grappige quotes en zelfs diabetes kunst! Neem daar maar eens een kijkje.

 

Agenda

Er staan heel wat leuke activiteiten op de agenda:

 

24 maart 2015 : JDRF Informatie avond te Utrecht

Deze avond is bedoeld om iedereen met een link naar Type1 diabetes te vertellen over de veelbelovende onderzoeksresultaten, die JDRF mede heeft mogelijk gemaakt. Wij zullen met alle leuke producten op de informatiemarkt staan deze avond. Helaas is de avond al helemaal volgeboekt, maar ze hebben al beloofd later in dit jaar nogmaals een informatieavond met interessante sprekers te organiseren.

 

1 mei 2015 : Diabetes Goodie avond te Amersfoort

Samen met Stichting EenDiabetes en Nu-N-Nu mindfulness organiseert Diabetes Feel Goods een speciale Diabetes Goodie avond voor “ladies only”. Tijdens deze gezellige algen, om te leren wat mindfulness kan doen voor diabeten en uiteraard kijken, voelen en ruiken aan al onze producten. En wat is een Goodie avond zonder Goodiebag? Dus die krijg je natuurlijk mee! vond krijg je kans om kennis te maken met andere diabeten, een korte workshop mindfulness te voJe kan je opgeven via cathy@eendiabetes.nl. Wees er snel bij, want vol = vol!

 

13 juni 2015 : JDRF Walk 2015, Slot Zeist

Op deze zaterdag organiseert JDRF een leuke evenement, met als hoogtepunt de sponsorloop, om stappen zetten voor een wereld zonder Type 1 Diabetes. Diabetes Feel Goods loopt ook mee met haar team en zal daarnaast een plekje hebben op de informatiemarkt. In de volgende nieuwsbrief zullen we hier meer over vertellen.

  Nienke Nijhof     14-03-2015 17:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.