Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

We zijn allemaal bezorgd!
Daar was ik sowieso al goed in. Ik dénk dat het altijd al iets was waar ik last van had, maar mensen met diabetes hebben ook een verhoogd risico op depressie, eetstoornissen, OCD en angststoornissen. Die diagnose heeft me dus in ieder geval niet geholpen.

Dan komt daar nog een pandemie bovenop, waar je als persoon met type 1 diabetes (of welke vorm van diabetes dan ook) ook nog eens verhoogd risico hebt op ernstige complicaties. Dus het is helemaal niet gek om in paniek te zijn. 

De afgelopen weken heb ik geprobeerd alle research te doen naar het Coronavirus, om me te kunnen voorbereiden. Het is moeilijk om een goede bron te vinden met de diabetes-specifieke informatie die ik zoek. (Maar gelukkig hebben we in Nederland Diabeter!)
Intussen ben ik zo veel tegengekomen waarover ik geen controle hebt en zo veel dingen die andere mensen doen die haaks staan op wat ik wil! Het is genoeg om te zorgen dat ik onder de dekens wil kruipen om er nooooooit meer onderuit te komen.

Ik kan vast niet de enige zijn die dit gevoel heeft. Daarom wil ik heel graag deze infographic, die ik op Twitter vond met jullie delen. Hoewel deze gericht is op mensen in het Verenigd Koninkrijk geeft de algemene strekking mij een hoop houvast, en jullie misschien ook.

Voor de komende tijd probeer ik mezelf nu iets meer te concentreren op wat ik zelf kan doen. Het gaat nog even duren voor we hier met zijn allen doorheen zijn en het is belangrijk om er in de tussentijd niet helemaal aan onderdoor te gaan.

Geef jezelf toestemming om het nieuws af en toe te laten. Mijn toestemming heb je in ieder geval.

Zorg goed voor jezelf,

heart
Lieke
  Lieke     17-03-2020 15:13     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 RiavandeGeijnvUden -  19-03-2020

❤️😘

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.