nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

PDM Sweet & Strong 5 1
PDM Sweet & Strong
Reviews | Review toevoegen

Met deze sticker maak je je OmniPod PDM absoluut mooier! Als je er zo vaak per dag naar moet kijken, om je bloedsuiker te testen of een bolus te geven, dan graag een beetje leuk a.u.b! Speciaal voo...

€ 8,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Met deze sticker maak je je OmniPod PDM absoluut mooier! Als je er zo vaak per dag naar moet kijken, om je bloedsuiker te testen of een bolus te geven, dan graag een beetje leuk a.u.b! Speciaal voor Wereld Diabetes Dag 2017 hebben wij in samenwerking met JDRF Nederland deze prachtige nieuwe covers gemaakt.

De sticker is makkelijk herpositioneerbaar, water resistant en eenvoudig zonder lijmresten te verwijderen. Zodat je er weer een leuke andere print op kunt plakken! 

Review toevoegen

Bedankt voor review! Deze review zal binnenkort verschijnen op deze pagina.

LUC EXPEELS -

MOOI UITZICCHT OP METER.WEL HEEL VOORZICHTIG AANBRENGEN IS DELICAAT.PRIJS VALT MEE OMDAT U NOG EEN STICKER BIJKRIJGT VOOR OP SENSOR EN KLEINTS VOOR OP KNOPPEN

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.