Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Wat nou blue monday?

Blue Monday = Blije Maandag!
 

Elk jaar verschijnen weer allemaal verhalen over Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, blijkbaar. Er is een hele berekening aan vooraf gegaan om te bepalen dat de maandag in de laatste volle week van januari een dag is waarop de meeste mensen zich neerslachtig voelen. Dat zou komen door mislukte goede voornemens, vakanties die super ver weg lijken en dan ook nog het grauwe weer. Nou, ik ben het er niet mee eens. Er is zoveel om blij van te worden!


 

 • De zon! Hoe lekker warm als ie toch even doorbreekt, gewoon even je ogen dicht doen en genieten!

 • Gijs, het nieuwe neefje van mijn vriend, mijn neefje Tijs en nichtje Ize. De lieve kinderen van Nienke.

 • Mijn (meestal) lieve puppy die op dit moment onder mijn stoel ligt te slapen, en (meestal) lieve kat. (Ook niet iedereen heeft die natuurlijk, ander beestje mag ook!)

 • Dat je op stap bent, en dan een (bijna-)hypo hebt, en dan precies in de gelegenheid bent om zomaar dat lekkere gebakje, broodje of die beker warme chocolademelk te nuttigen. Mijn favorieten zijn bij de Efteling (giga-suikerspin voor mij!) en Starbucks (weer eens een keer een niet-skinny drankje)

 • Zomaar uit het niets wakker worden met mooie bloedsuikerwaarden

 • Als je het toch niet ziet zitten deze dag, lekker met een kop thee op de bank, onder een dekentje met een leuke serie, film of boek, al is het maar 10 minuten.

 • Een fijne playlist, met al je favoriete zomerliedjes, zo een voor bij de barbecue. Óf een met allemaal lekker zwoele, mellow nummers, als je liever even een lounge-sfeertje hebt. Ik zet zelfs af en toe nog mijn favoriete kerst-lijstje aan

 • Kerstverlichting! Bij mij hangt nog een beetje, mag ‘officieel’ niet natuurlijk, maar het is toch wel een stukje knusser.

 • We hebben natuurlijk een winkel, dus het lijstje zou niet compleet zijn zonder deze: af en toe een nieuwe sticker op je testapparaat of pomp. En jezelf verwennen met een fris, zomers tasje!

 • Aan het einde van een lange/koude dag eindelijk lekker warm in bed kruipen. Dat het niet vervelend en te warm is dat de kat bij je voeten opkrult en je gewoon lekker tegen elkaar aan kunt liggen.

 • De zonsopgang is vandaag al 7 minuten eerder dan vorige maandag, en hij gaat pas 9 minuten later onder dan vorige week. Het voorjaar komt er al aan hoor!

 • De meizoentjes die nog steeds of alweer aan het bloeien zijn! Deze vreemde winter is als je hooikoorts hebt, zoals ik, niet ideaal, maar het heeft toch ook wel z’n voordelen!

  Lieke     20-01-2019 21:00     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 expeels luc -  28-01-2019

jammer dat die censors er meer afvallen dan opblijven;al met lijm/Speciaal bandje dat niet werk.Een lijlkever erover;allergie;Altyd awchten als hij de nacht overleeft anders weg

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.