nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

#durftevragen

Op Wereld Diabetes Dag precies 3 jaar geleden ging Diabetes Feel Goods live. Direct kwamen de eerste bestellingen binnen. En daarmee ook de eerste vragen: “Hoe kan ik digitaal betalen?” Oeps...het Ideal-vinkje moest nog even aan gezet worden (nog bedankt Annefrid!).

Wij zijn dus eigenlijk altijd blij met een vraag. We komen er zodoende achter als dingen per ongeluk toch niet zo goed werken of niet zo duidelijk zijn als wij denken. Het houdt ons scherp en we kunnen blijven verbeteren, aanvullen en beter in de vragen voorzien. Dus vooral blijven komen met al jullie vragen!

 

7 FAQ aan Diabetes Feel Goods

Nu we inmiddels een tijdje bezig zijn, is het wel leuk om te zien dat bepaalde vragen toch regelmatig terugkomen. Gelukkig gaan die niet meer vaak over het betalen, dat werkt gewoon. Maar heel diverse vragen. Daarom leek het een goed idee om die meest gestelde vragen nu eens hier te beantwoorden.

Dus hier komen ze; de 7 meest gestelde vragen aan ons en de antwoorden van Nienke.
 

  1. Heb je zelf ook diabetes?

Ja, natúúrlijk heb ik diabetes, zou ik bijna zeggen. Dat is toch wel de trigger geweest om hier mee te beginnen. Anders had ik waarschijnlijk nooit de behoefte gekend om je insulinepomp te willen pimpen of een bijzonder diabetestasje te willen hebben. Voordat ik zelf diabetes had kende ik het hele bestaan van een insulinepomp niet eens. Ik ben er wel van overtuigd dat wij als ervaringsdeskundigen de behoeften extra goed begrijpen en daar extra goed op in kunnen spelen. Zeg maar: “ van mensen met diabetes vóór mensen met diabetes.”

 

  1. Hoe ben je er zo op gekomen?

Puur uit persoonlijk gemis aan mooie spullen ben ik gestart met Diabetes Feel Goods. Ik baalde dat ik bij mijn prikspullen zo'n lelijk zwart vod kreeg om alles in te stoppen. Ik wilde gewoon een leuk tasje, dat ik overal op tafel kan leggen zonder het schaamrood op mijn kaken.

En toen mijn pompje op het strand in mijn bikini erg zichtbaar werd, vond ik het heel fijn om hem wat te pimpen en te laten matchen. Zodat ik ook deze met trots kon laten zien.

 

  1. Ontwerp je alles zelf?

De sieraden, stickers / en drukwerk ontwerpen en produceren we zelf. We hebben ook leuke boeken, die we niet zelf hebben geschreven maar wél goed geselecteerd ;-). Onze tasjes komen speciaal uit Amerika en wij hebben het alleenrecht om deze tasjes in Nederland te verkopen. Deze geselecteerde leveranciers hebben net als wij ook de missie om diabetes een beetje mooier te maken.

 

  1. Passen mijn spullen in de tasjes?

Tja, dat is altijd lastig aan te geven, want wij weten ook niet precies welke zooi je allemaal mee wilt nemen ;-). Maar voor de meeste meters, pennen, pompen, prikpennen en aanverwante prullen hebben we wel een geschikte tas. We proberen alles zo goed en duidelijk mogelijk op de website aan te geven, maar mocht het toch niet duidelijk zijn en je erg over twijfelen. Dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Vinden we helemaal niet erg.

 

  1. Heb je ook spullen voor mannen/jongens?

Ja, we hebben zeker spullen voor mannen en jongens. En we zijn ons er van bewust dat we meer spullen hebben die vrouwen en meisjes aanspreken. Het gekke is als we dan vragen wat de mannen dan precies willen, dan blijken ze heel vaak helemaal niks te willen. De pomp gaat los in de broekzak. Als je geluk hebt hebben ze een simpele etui voor de prikspullen (anders ligt het gewoon los in de (rug)zak. En pimpen willen ze al helemaal niet! Dus tja...mijn wedervraag: Wat willen die mannen dan precies?!

 

  1. Kun je ook een eigen ontwerp sticker bij jullie laten maken?

Jazeker, je kunt ook je eigen ontwerp laten maken bij en door ons, mits je wel wat grotere hoeveelheden afneemt. We hebben al voor verschillende mensen en partijen hun eigen stickers en ook andere producten gemaakt. Superleuk en bijzonder natuurlijk! Lijkt dat je leuk, neem dan maar eens contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

  1. Diabetes Feels Good?!

Haha...nee, tuurlijk voelt diabetes niet goed, het is Diabetes Feel GOODS. Als in goederen en producten. Daar heb ik al meerdere malen een blog over geschreven, dus als je het uitgebreide antwoord hier op wilt hebben, check dan dit even ;-) https://www.diabetesfeelgoods.com/Diabetes-FEELS-good

 

Hopelijk hebben we hiermee antwoord gegeven op de meest prangende vragen ;-). Mocht je nog andere vragen aan mij (Nienke) of Lieke hebben, dan zijn deze uiteraard meer dan welkom.

Oh ja, we zijn al wel allebei bezet, dus die vraag is ook direct beantwoord ;-).

  Nienke Nijhof     08-11-2017 15:57     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.