nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Verzenden en Retour

Bestellen

Hulp bij bestellen

Heb je hulp nodig bij het bestellen of andere vragen? 
Op de volgende manieren kom je snel met ons in contact:

1.    E-mail: info@diabetesfeelgoods.com

2.    Telefoon: 06 24505747

3.    Facebook

Wij helpen je zo snel mogelijk!

 

Bestelling annuleren of wijzigen

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Stuur ons dan zo snel mogelijk een email met je verzoek, contactgegevens en ordernummer. Annulering is mogelijk, indien je order nog niet in behandeling is genomen.

 

Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen, waarbinnen je artikelen kunt retourneren. Kortingscodes vervallen indien bestelde artikelen geretourneerd worden.

Verzenden

Alle bestellingen worden met liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Je ontvangt van ons een email zodra het pakketje is verstuurd en de eventuele track & trace informatie.

 

Levertijd

Wij verzenden op MAANDAG, WOENSDAG en VRIJDAG.

Bestel je voor 16:00u op deze dag, dan wordt je pakket de volgende (werk)dag bezorgd. Binnen Nederland (en als PostNL meewerkt).

Mocht je om wat voor reden dan ook echt eerder je bestelling nodig hebben, neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij wat we kunnen regelen.

· GRATIS VERZENDEN VANAF €75 ·

Verzendkosten en verpakkingskosten binnen Nederland

De verzendkosten worden bepaald op basis van grootte en gewicht. 

 • Brievenbusenvelop € 1,95 

 • Klein brievenbuspakket € 2,95

 • Groot brievenbuspakket € 4,25

 • Pakketten € 6,95


Verzendkosten Europa 1 (Belgie, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittanie, Oostenrijk, Italie, Luxemburg, Spanje, Zweden)

 • Brievenbusenvelop € 2,95

 • Klein Brievenbuspakket zonder track & trace € 6,95

 • Pakketten met track & trace tot 2 kg € 10,75


Verzendkosten Europa 2 en daarbuiten

 • Kosten op aanvraag en zichtbaar bij orderplaatsingAlgemene informatie

De bestelling wordt in Nederland 2 x aangeboden door POSTNL op het aangegeven afleveradres (of bij de buren bij geen gehoor). Mocht je beide dagen niet aanwezig zijn dan wordt het pakket gebracht naar het dichtbijzijnste POSTNL punt, waarbij je het zelf kunt afhalen. 


 

Kadootje?

Alle producten worden verpakt als kado. Mocht je je bestelling aan iemand kado willen sturen, dan kan je een persoonlijke noot toevoegen. Vink dan aan dat je een ander afleveradres wilt en vul alle verplichte velden in. Bij opmerkingen kan je je eigen bericht toevoegen dan wordt er een persoonlijk kaartje aan je bestelling toegevoegd.

Retourneren

Uiteraard hopen wij dat je super blij bent met je product en dat je niet hoeft te retourneren. Maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan kun je je product(en) binnen 14 dagen na aankoop retourneren (mits overeenstemmend met de Algemene voorwaarden). De kosten voor het verzenden zijn voor jezelf. Dit gaat volgens de volgende stappen:

 

 1. Allereerst download je het retourformulier hieronder en vul je deze helemaal in. Het pakket stuur je op, voldoende gefrankeerd, inclusief het retourformulier, naar het volgend postadres:

  Diabetes Feel Goods t.a.v. Retouren
  Berliozstraat 7
  3438BJ Nieuwegein
  Nederland

 2. Zodra wij je retourzending hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd en wordt je hiervan op de hoogte gesteld via een e-mail.

 3. Na een geslaagde controle wordt het artikel met je verrekend. Het aankoopbedrag wordt dan het aangegeven rekeningnummer teruggestort.

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.