nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën

Subcategorieën

Mama heeft Diabetes
Reviews | Review toevoegen

Een (voor)leesboek voor kinderen die een vader, moeder, opa of oma met diabetes hebben. Met prachtige Illustraties van Andrea Kruis! Een spannend en informatief boek.

€ 14,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Het gezin van Jasper (10) en Eva (8) lijkt een gewoon gezin. Toch maken zij bijzondere dingen mee: hun mama heeft diabetes (suikerziekte) type 1. Soms moeten ze haar helpen, als mama zich niet goed voelt. De school van Jasper en Eva organiseert een sponsorloop. Eva weet een goed doel waar ze voor wil rennen. Zij en Jasper hopen dat haar idee het zal winnen. Zal de sponsorloop een succes worden?

---

Een (voor)leesboek voor kinderen die een vader, moeder, opa of oma met diabetes hebben. Met prachtige Illustraties van Andrea Kruis! Een spannend en informatief boek voor kinderen vanaf een jaar of 6. Hier kun je pagina 6 -7 bekijken.

---

Willeke Mulder heeft diabetes type 1 sinds haar 11e jaar. Als moeder van twee kinderen was ze op zoek naar een boek over kinderen die een vader of moeder met type 1 diabetes hebben. Willeke benaderde tekstschrijver Ansje Bootsma, ook moeder met diabetes type 1. Samen ontwikkelden ze het plan om het boek te maken.

---
 

Ze dienden het idee in bij het Diabetes Fonds in het kader van ‘Het Beste Diabetesidee 2017’. Ideeën voor Het Beste Diabetesidee beloven op korte termijn een verbetering  in het leven van mensen met diabetes. De jury koos het idee van Willeke en Ansje als een van de twee winnende ideeën. Het Diabetes Fonds heeft via een schenking de uitvoering van het idee mogelijk gemaakt.

Review toevoegen

Bedankt voor review! Deze review zal binnenkort verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.