nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 

Als (industrieel) ontwerper mét diabetes kom ik, Nienke Nijhof, dagelijks in aanraking met fantastisch goede medische hulpmiddelen. Het zijn, qua functionaliteit, waanzinnige medische hoogstandjes, alleen: ze zien er zo lelijk uit! Ze zijn allemaal zo saai en puur functioneel, maar waarom zijn ze niet gewoon mooi?

De ontwerper in mij stond op en zei: “hier moet wat aan gedaan worden!” Wij gaan van die producten ook qua uitstraling en vormgeving medische juweeltjes maken! Producten om echt trots op te zijn en die je eigenwaarde vergroten!

 

In mijn proces van eigen diabetesproducten ontwerpen rees uiteraard de vraag: “Maar zijn er dan nog helemaal geen mooie en leuke diabetes producten/ accessoires?”

Jawel, die zijn er dus wel, ergens in Amerika en een bedrijf in Duitsland heeft wat en ver weg in Nieuw Zeeland. Maar vind deze leuke producten maar eens in het woud der websites...

Vanuit mijn persoonlijke gemis aan een overzichtelijk aanbod van mooie en handige diabetes accessoires, heb ik mezelf het volgende ten doel gesteld:

De allerleukste, mooiste en handigste producten voor iedereen met diabetes aanbieden. Àlles wat diabetes een beetje mooier en leuker kan maken.


Diabetes isn't fun but we can have some fun with it!

Cookies zijn niet altijd even goed voor je bloedglucose, maar voor de werking van de webshop zijn ze wel handig. Wel goed om te weten: we slaan geen persoonlijke gegevens op.