Verzenden en retourBestellen


Heb je hulp nodig bij het bestellen of andere vragen? Op de volgende manieren kom je snel met ons in contact:


Wij helpen je zo snel mogelijk.Bestelling annuleren of wijzigen

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Stuur ons dan zo snel mogelijk een email met je verzoek, contactgegevens en ordernummer. Annulering is mogelijk, indien je order nog niet in behandeling is genomen.


Aanbiedingen en prijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen, waarbinnen je artikelen kunt retourneren. Kortingscodes vervallen indien bestelde artikelen geretourneerd worden.Verzenden


Alle bestellingen worden met liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Je ontvangt van ons een email zodra het pakketje is verstuurd en de eventuele track & trace informatie.

Levertijd

De verzendtijd van een bestelling bij Diabetes Feel Goods is 1 tot 2 werkdagen, zowel in Nederland en België. Wij proberen alles wat voor 14:00 op een werkdag wordt besteld, dezelfde dag nog te versturen, echter kunnen wij dit niet 100% garanderen.


Verzendkosten en -informatie

Bij orders vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis. Bij orders van minder dan €75 bedragen de verzendkosten €4,95 voor grote pakketten en €2,95 voor brievenbuspakketten.
De bestelling wordt aangeboden door POSTNL op het aangegeven afleveradres (of bij de buren bij geen gehoor). Mocht je niet aanwezig zijn dan wordt het pakket gebracht naar het dichtbijzijnste POSTNL punt of bij uw buren, waarbij je het zelf kunt afhalen.Retourneren


Uiteraard hopen wij dat je super blij bent met je product en dat je niet hoeft te retourneren. Maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan kun je je product(en) binnen 30 dagen na aankoop retourneren (mits overeenstemmend met de Algemene voorwaarden).

Hoe kunt u retourneren?

  • Allereerst download je het retourformulier hier en vul je deze in.
  • Het pakket stuur je, voldoende gefrankeerd en inclusief het retourformulier, naar het volgend postadres:
    Diabetes Feel Goods - Weerhuisweg 4 - 6226 NC Maastricht
  • Zodra wij je retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd wordt het aankoopbedrag teruggeboekt